Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

FILM OM AKROMEGALI

film

Patienter med akromegali, pårørende og andre interesserede kan finde mere viden om akromegali i følgende film:

OM SYGDOMMEN AKROMEGALI

Akromegali er en sjælden sygdom, som skyldes overproduktion af væksthormon fra hypofysen. Denne animationsfilm giver en introduktion til sygdommen samt en oversigt over de eksisterende behandlingsmuligheder. 

Hør Jens-Otto Lunde Jørgensen, professor og overlæge ved Aarhus Universitetshospital, fortælle om den sjældne sygdom akromegali. Bliv klogere på, hvorfor sygdommen opstår, hvilke symptomer der er forbundet med sygdommen, og hvordan den bliver behandlet.

GENKEND SYMPTOMERNE

Der går typisk mellem 4 til over 10 år, inden sygdommen akromegali bliver diagnosticeret. I denne animationsfilm sættes der fokus på symptomer på akromegali, så diagnosen kan stilles tidligere.

BEHANDLINGSFORLØB

Hør Jens-Otto Lunde Jørgensen, professor og overlæge ved Aarhus Universitetshospital, fortælle om den medicinske behandling målrettet patienter med akromegali, og hvad specialisterne fokuserer på for at sikre, at patienter er velbehandlede.

EN PATIENTFORTÆLLING

En patient fortæller i denne film om hans vej til diagnose, og hvilke symptomer man bør være opmærksom på ved akromegali. Herudover kommer patienten ind på nogle af de følgesygdomme, der kan opstå, hvis sygdommen ikke bliver opdaget.